Wednesday, December 24, 2014

edisi mengosongkan peti ais #1 - fruitcake

Mak saya kata dia suka makan fruitcake yang saya buat.
Anak2 sedara pula suka makan sambil korek2 mixed fruit tu.

Membazir!



Jadi bila saya buat kek ni, I opted for brown sugar n n reduced d amount by 40gm, jadi bolehla mak saya makan tanpa rasa bersalah.
As for mixed fruit, I put less, so that hati saya tak sakit sangat tengok mixed fruit yang harganya RM10.90 sekotak tu bersepah2 atas meja.
Mahal kot...

Saya tak ada selera nak makan pun, let alone nak potong kek.
I just want to finish reading that book.

Sambil fefeling duk tepi laut.

Perghhh

No comments: