Thursday, January 22, 2015

lelaki tak guuuuuuuuunaa

Tu lagu Yuna.

It was yesterday morning, I bumped into Mr X n Kak Z.
Tak, there was no hanky panky.

"Pergila ubah, nanti kalau dah bising2 tak larat nak dengar", Mr Z cakap berulang kali. Saya tau siapa dia maksudkan. Cuma saya tak faham kenapa dia nak petik nama orang tu?
Takde koneksyen pun...

Luckily, Kak Z was being sensible. She asked who d person in charge is, why didnt he/she informed he about it.
Bagus Kak Z, jangan layan drama king pagi2, saya cakap dalam hati hahahha.
Takkan saya nak masuk campur plak.
Saya tengok sambil kerut kepala n diam x berbunyi.

Segan kot saya dengar, Mr X ajak Kak Z keluar dari situ, but still saya boleh dengar Kak Z tanya sapa yang in-charge, n refused nak turut berdrama petik memetik.
tak malu ke dia?

Obviously Mr X tak habis lagi mood petik memetik.
Later he came to me n said..

" kesian budak2 sekarang... patut nya yadayadayada"...
Hahahahhaha...

The thing is, now he n a close friend of mine r in-charge of something.
My close friend did it wonderfully. He did not raise a finger.

Sebagai helah bela diri tahap dewatanarutothefinalairbender dia menyusun kata-kata bersari madu menjustifikasikan betapa tidak baiknya tugasan itu sedangkan kalau dia betul jujur, tak payahlah cakap dengan saya.

Saya bukan decision maker.
but he is. Hahahhahahahhahaha
He has d power to say NO.
tapi bukan muka suci lindungan kaabah.
now kat belakang lain pulak ceritanya.,

Tak letihke dia berlakon dah tua2 ni?

No comments: