Friday, January 23, 2015

oh Zamani

Saya suka Zamani.


Comel je dulu. 
Suara pun sedap.

Rupanya dah 10 tahun jadi penagih tegar. Selama ini tak pernah pun keluar gossip buruk pasal Zamani.

Menagih bahan terlarang walau apapun alasannya tetap salah.
Semoga ini titik permulaan yang baik untuk Zamani kembali menjadi Zamani Slam yang dulu.

Semoga encik2 polis jangan sewenangnya buli Zamani menyanyi dengan tangan bergari n upload pulak video tu di youtube, for d whole wide world to see.

Bila polis yang bergari, reti pulak korang tutup muka bungkus segala tu..
Have some respect will ya!!!

All d best Zamani.
It is better kena tangkap sekarang, g rehab dari mati overdose.



Bila dah clean, harap Zamani menyanyi semula.

No comments: