Wednesday, January 28, 2015

Yang maniss part 2

I was sending a picture with a caption apa sajalah pencuri tu dapat?
Referring to broke in case recently.

The reply buat saya berguling2 ketawa
Kita pun x tahu apa yg dia cari...nama pun pencuri. Ada org curi hati...mcm lagu hatiku d curi lagi. Hahaha

Saya cerita pada Yong (sebab dia sorang je ada masa tu), tanpa memberitahu siapa pengirimnya... tak penting.
 Yang penting lawak.. hahahhah

"Aku rasa orang ni lelaki. Ini biasanya ayat novel", gigih Yong tunjuk skill CSI.

Hahahhahahha...
Saya baca kitab2, novel curi2 hati ni saya tak baca sangat... hahahha
tu saya x bole hadam tu.

The next day we bumped into one another.
Selepas fasa bercakap hal-hal akhirat ( tipu), saya bertanya hal fantasiduniawi

Me: Gigih betul berwhatsapp sampai pukul 1.48pagi. Ni ada kes  pencuri hati ke, hatiku dicuri lagi ke, ce citer...
X: mana ada...
Me: laaa kita bangun pagi check whatsapp, tgk kat ur name tu last seen tu 1.48pagi. Waaa...

Hahhahaha...
terpaksa kawan tu menerangkan panjang lebar sebab macam Yong, saya pun fefeling CSI juga...
d fact that saya tak kena baling kerusi menunjukkan saya memang BEBAKAT menCSI.

Mungkin kawan saya tu sedar, adakah sangat berbahaya mengirim ayat2 novel sewaktu saya sedang serius memikirkan masalah dunia.

Whatever that means.
sekian.

No comments: