Thursday, February 26, 2015

Ezazul: never goes unnoticed

Kalau saya dengar cakap orang, memang dah lama saya mengalami kemurungan kronik tetronik hahaha.


When he was appointed as d new immediate superior, s before, saya berkerja macam biasa. Tak kuasa saya nak layan cakap orang. Tak kuasa saya nak masuk mana2 kem. Malas....

On 2nd week, bila dia minta buat program. Saya pun kasi, lewat sehari dua. Dia relaks je. Janji ada, dia cakap.

Bila sampai tarikhnya. Saya minta itu ini.
Dia sediakan. Janji jadi, dia cakap.

Bila tiba hari kejadian, he works harder than me.
Sikit pun dia x berbunyi. At least, kat depan saya dia relaks je.
hahaha.. tu yang penting.

Hari kedua, dia ada urusan lain. Dia kirim mesej.
Ingatkan apa yang patut.

Serius saya terharu.
"Bagus gilerrr Ezazul ni. Bertanggungjawab sangat", saya cakap dengan kawan yang duduk di depan saya sewaktu saya baca mesej di tablet 10inchi tu.

"Dia memang ok la..."kawan tu cakap, sambil ceritakan what he had done while they worked together recently. Saya tersengih2 tak tentu pasal.
I don't remember dia pernah puji sapa2 kecuali seorang, whom he quite fond of sebab, "aku suka dia sebab dia .....". Hahhahaha

Basically, that is an endorsement tahap dewa hahhahahha..

That aside.
Thanx bro.
U deserve to be where u r.

As I told him from d first day,
he always have my vote of confidence.

I m behind yuuuuuuuuuuuu!

No comments: