Friday, March 13, 2015

Bukan kita dah tua ke?

Saya tegur Abang Bro yang sedang berbual dengan kawannya.
Dua2 jeling. Muka ketat.
X kuasa saya nam sentap.

Setengah jam lepas tu saya terserempak dengan Abang Bro lagi.
Muka ketat lagi.

Saya tanya kalau kalau dia tak ok..

"Diorang removed aku dari whatsapp group" dia cakap.

Saya tak percaya. Boleh ke removed orang?
Abang Bro cakap boleh, sambil tunjukkan Samsung Note4 warna rose gold yang baru 2 hari isteri dia hadiahkan..Ada plastik lagi... hahaah

Saya tengok notification tU.
Hahahahhahahah
Ditulis self removed

Tak tahan saya ketawa.
"Bukan kita dah tua ke?" Saya tanya. Kami sama2 ketawa.

Cerita habis di situ.
Dengan usia beliau, segan saya nak korek2 macam Joyah Sport.
Whatever happen biarla berlalu.

Dah tua2 saya rasa x classy betul nak ambil tahu hal cenggini.
Saya harap janganlah saya terlibat dalam drama2 cenggini.

Saya malu. Ahhahaha


No comments: