Monday, April 27, 2015

Elehhhh....ngaku je la..

A friend cerita kisah her spouse was seduced by a certain errr... divorcee. 
She showed d sms, printscreen and pics.
Saya sedih...

Oh... the other woman stays in my neighbourhood.

I called the other friend.
Partly sebab dia rakan seperjuangan dalam hal2 sebegini, and mainly nak suruh dia CSI

The other woman could not be identified by The other friend. Oookk.

Since our path was never cross lately, hari ni barulah kami terserempak. 
Dia miscalled sampai 4 kali sejak pagi.
Sesuatu yang tak pernah terjadi!

Saya tak sempat nak belek telefon pun.
Yang dia boleh pula bertelefon 
 Men!

Dia telefon lagi menjelang waktu solat. Hahahah

TOF: x apala.. aku dah jumpa dah barang yang aku cari.
Me: Apanya?
TOF: paperwork yadayada..
Me: Heh?  Telefon kita semata2 nak cakap tu je?
TOF: xxxxxx...
Me: Ok nanti kita datang...

When I see him, he was sulking a.k.a sentap. 
Memangla saya terkasar bahasa sikit.. ye la terkejut kot... tetiba je..
Bila tanya buat2 tak dengar pulak..
 I talked to d old friend who was also there just to give him space. 
Letihla sentap2 ni...

Gigih saya ambik hati lepas tu:(

We talked shop for quite sometimes, before masuk ke topic d divorcee tu.

Didn't surprise me when he asked, " mintala gambar perempuan tu"...

Nampak tak permainannya?
I never buy a bit bila dia kata dia talipon berkali-kali sebab nak tengok paperwork. 
Heh?


MEN!

Jangan harap...


No comments: