Friday, May 01, 2015

Adakah lagi kimia?

"Kita ni ada chemistry kot... I was about to call u too", kawan saya cakap, bila saya talipon, sesaja nak cakap hi. It happened, sometimes when she called, saya betul2 tengah terkedek2 punching her numbers too..

That was million years of lights ago.

Few days ago, ntah apa yg saya cakap ngan d kids, n I told them I bought 2 pink crystal bracelets when I got my first tunggakan gaji.. One for me n one for her.
Pink, because it is hsr favourite colour. Shocking pink for her n pale pink for me
It was quite expensive at that time, instead of buying from d roadside, I got it from Kedai Emas.

" Waaa untungla kawan tice tu"... diorang quipped..

"Takla, saya yang untung lebih. Masa tak dapat gaji, dia selalu belanja. Whatever good food she eats, nanti she'll make sure bawak saya rasa juga, ye la.. I duk kampung kot.. The bracelet is nothing compared to all those things she gave me.

"Sweetnya... kawan ticer tu pakai lagi tak bracelet tu?"! Jiha tanya.

"Kawan saya dah tak ada..", saya jawab pendek.

"Oh? Sedihnya... " Jiha jawab sambil pandang muka saya...

That is when I felt so hopeless n...

Oh well...
Sekian









No comments: