Saturday, May 09, 2015

Leakage shower

Almost a year. Saya biarkan saja. N turned off d main tap tu.
Honestly, I do not know either the main tap tu nama sebenarnya pun.

Gasak je la.
On Saturday, my brother-in-law came n fix it.

It costs him RM9.++ only.
Nampak tak perkataan him ?
Memang bertuah adik beliau.

Since they came, despite nak singgah fix shower je, saya tetap menunjukkan hospitaliti yang tinggi.
For lunch they have fish curry, sambal tempe n anchovies, fried pak choy n grilled fish with air assam. 
Served in colourful tupperware 

yang juga dibelikan oleh isteri abang ipar saya tu a.k.a kakak saya.
yess.. d red n black carpet tu juga berasal dari rumah mereka. 
And yess... saya bawak tupperware tu kedai makan n minta mereka isikan. It costs me RM25 only. 
Kalau saya yang masak misti ikan bilis goreng sajala..

Since ada Along, Zudin, Aisya n Izlan, we bought cakes too

Partly to remind them how lucky they are,
mainly sebab kek di Slim River wayy much cheaper than those they bought in a popular bakery, and since orang Slim River suka makan kek, k3knya memang sentiasa terasa macam baru dimasak.

Less sweet too..



No comments: