Monday, June 29, 2015

Kak Ros katanya..

Hangin je, bila saya dapat mesej dari the other friend pada pagi Sabtu.
Siap dengan lagu iringan yang tak kena mengena..
Heh...

Saya tak faham kenapa dia nak membahan pulak..
Masa bila saya bercerita pasal penglibatan saya dalam persatuan Kak Ros? sengajaa...

I was telling Adah about it, when he called. Speaking of the devil.
Dia nak tanya macammana nak isi borang appraisal yadayada tu...
elehhhh...

Hari ni I caught him writing all his achievements,

"Nak buat apa?" saya tanya..
"Aku tengok gambaq hang dah naik, tu aku pun x nak juga tulis semua"..lebih kurang gitu dia cakap. Saya terkejut sampai koklea dalam telinga x berapa berhubung dengan sel2 otak.

The truth is, both of us r selected to be on d wall of fame. To be frank, xder yang best pun pasal saya, tapi dah orang suruh bergambo, saya gigihla. He is very high achiever. Tapi all this while, saya yang menjadi mangsa minta info from him. Dahla bercakap nak tak nak, lambat pulak tu... Saya bukan nak mengungkit, tapi... 
hahaha... 
 Dahla tu, lepas tu tuduh pompuan suka cakap lebih2...
dah namanya kerja kot... Bertahun2 saya makan hati hahahahah.. ok. Abaikan..

Saya tak tau macam mana hasilnya kat Wall of Fame nanti..
The Other Friend yang dulu2 potrayed himself sebagai low-profile n sekepala dengan geng x suka pompuan-memang-suka-cakap-lebih2 kini dah beralih arah..

Pada spekuan saya,
1. Saya adalah idolanya. 
Pojaan hati beliau, tapi sampai mati x kan mengaku 
padahal tanda2 tu memang crystal clear, kalau saya jatuh sakit, dia pun jatuh sakit la jugak  (lepas dia mengejekk tu), ni saya tulis over2 kat Wall of Fame, waaaaa... dan2 dia nak jugak enterprem.

2. Sebenarnya dia peminat tegar Kak Ros, tapi malu nak ngaku. Dia sengaja tuduh saya penyokong tegar Kak Ros, padahal dia tau, sejak dari muda sampai tua saya mana layan cerita First Lady semua. Dia ada simpan banyak gambar Kak Ros dalam pelbagai gaya, elehhhhh....

Tapi sorryla bang..
persatuan Kak Ros strictly untuk pompuan je.
kot x saya dah bawak dia masuk,,
hahahahha


No comments: