Wednesday, June 03, 2015

Wang Tebusan

Kadang-kadang sangat menyakitkan hati bila kita datang nak buat kelas tambahan, the kids hilang tanpa akhbar Berita Harian.

Kali ni saya guna taktik lain.
Sebelum cuti saya kutip duit.

Kalau datang, money back guarantee.
Kalau tak datang, duit mereka akan masuk Tabung Mesjid.

9,10 orang memang tak mau bayar hahhahaha..
4,5 orang memang bayar tapi ada hal keluarga.

30/ 48 orang hadir. Yippeee!!!
Ramai la tu..

Layan gambar je lah..









The thing is, I told them, kalau mereka datang dan duduk belajar sama macam hari biasa, tak kuasa saya nak datang sekolah aihhh... Jad we had outdoor class and aktiviti yang berlari, melompat, menyanyi somemore..


Lepas dah penat tu, barulah dapat duit mereka semua..

Hahahahah

P/s the flower is for Speed Dating

No comments: