Tuesday, July 28, 2015

Muhyiddin of all people

Kalau saya ni kerjanya bertunggu tangga kat laman forum harus lah saya menerima berita rombakan kabinet dengan hati yang selapang padang golf.

Unfortunately I m not.
Jadi saya agak sebak (over betul...) bila a DPM was sacked.
Selangkah je lagi tu...

Personally, I m quite fond of Tan Sri Muhyiddin calm n determined approach. His wife pun nampak humble je so does his children. I m sure they will make a gud First Family, given chance.
(MOHTIP babitkan family sekali?)

Tapi dalam mana2 organisasi, jangan sekali berlawan angin dengan ketua.
U will never win.

Tapi in d end, I m sure, it is all about principle.
Kalau diberi pilihan samada berpegang pada prinsip atau deviate from the boss' aspiration,
Saya sebagai rakyat marhaen pun akan seribu kali pilih prinsip.

Saya berdoa, ada rezeki yang lebih baik untuk Tan Sri Muhyiddin Yassin sekeluarga.

All d best untuk Zahid Hamidi, stedi Yop.

Hati saya sedikit lega sebab nama To' Pa tak digugurkan.
Kot idak saya bangkang habis-habisan.
Kalau sesiapa friend dengan To' Pa, tolong tweetkan, saya minat To'Pa.


Sekian.



No comments: