Wednesday, August 12, 2015

Sorry to say.. Cina memang macam tu..

ternganga mulut saya."
kawan saya tu yang cakap. dia memang tengah marah berapi2.

"tapi semua kawan2 Cina akak rajin2 la." saya beritahu. Its d truth. Dalam kerjaya, saya tak pernah jumpa lagi Cina yang jahat. semua pun jenis kerja kuat sampai saya yang tak larat nak ikut.
Yang pemalas dan menyusahkan macam cerita kawan saya ni memang tak pernah saya jumpa.

Jadi kawan saya tu buka lagi slot, Cina jahat di tempat kerjanya.
Yang memang jahat tu sorang je, yang lain tu tu nampak reasonable je.
tapi kawan ni tengah marah, habis dia petik  satu persatu.


"Sorry to say.. Cina memang macam tu..." dia mengeluh..
Sorry to say saya memang ternganga n later broke to laughter..

" Weiiii... u r Chinese too meh.." macam bodoh saya ingatkan dia pulak.. hahahhahahah

"Lainnn... saya Cina Kelantan" dia jawab ketawa2.


Haahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahaahahhaahah

No comments: