Monday, September 07, 2015

Dia kata suara saya sedap.

Seumur hidup inilah kali pertama dan mungkin juga yang terakhir.
Macam juga pujian "well-dressed" dari nazir 3,4 thn dulu.

Ceritanya, hari ini I have an important presentation, with 3 great presenters. 
Giler nevess makcik okehhh...

Presenting in front of lots of people I dunno any, I got cold feet.
I've revise d text few times, but still bila bercakap off topic sometimes.
My bad.

I received a text msg telling me I've done a well done job.
I never reply. 

Once done, a guy said  he needs to see me to clarify something. So I spent quite sometimes before exited to d almost empty carpark.

A black MPV stopped. Someone said hi n I bid gudbye n tender my apology coz x sempat nak entertain..

" No la... I just wanted to say, I really like ur presentation style", katanya..
Ini bukan kali pertama dia tengok saya present. Bab style tu mmg x wujud n  ambik hati je la, coz saya  byk dpt feedback negatif. Saya fikir dia cuma mahu saya tak rasa down sangat bila berjemaah org bash saya hahhahaha 
(D thing is saya memang dah immune dgn bash semua ni)

Saya beritahu apa yang saya fikir ( seperti ayat di atas) sambil ketawa2.

"Nope, I ikhlas ni. Besides, saya suka sebab suara Izan sedapp sangat", dia sambung.

Makcik terkesima chuolls. 

Anak2 sedara suka tutup telinga bila mak andak diorang nyanyi. When Aishah was 6, dia muntah in my car. Bila mak dia tanya kenapa muntah, dia cakap, "mak andak tu nyanyi x henti2".
Nampak x betapa terhinanya diri ini.

At least, ada juga yang nampak bakat mak  andak diorang
Hahahhahanhahahahahah

2 comments:

saffi said...

hahahhahahahahahah makandakkkk !

Kengkawan said...

hahahahahhahahahah
harus mak andak bukak fan club ni hahahahhaaahha