Friday, October 30, 2015

I m in d group giteww

Budak2 sekarang penuh dengan wechat b whatsapp group. I wasnt invited though..

"weiii tapi I kan form teacher...", saya merungut. Tidak. Takder pun mereka terbuka hati nak invite ticer diorang.
Masing2 ☺ kambing, mereka kata nanti susah kalau ticer ada..
Sentap makcik okehhh

2 hari lepas, tiba2 saya dimasukkan ke dalam kumpulan whatsapp mereka. 
Tiba2!okehhhh.. Terkesima makcik..

Saya speku sebab saya beritahu mereka tahun depan saya nak mohon jadi guru kelas mereka lagi.
I even discussed on great length how d class wud look on a minimal budget. N what I expected from them too.
Y wait kan?


"Awak ok kan dengan Ai?", nampak tak struktur ayat ticer diorang memang menuju ke Lautan Hindi.
"Tapi... Kenapa ticer nak jadi guru kelas kami?", one of them tanya...

"Saya suka awak semua kottt", saya jawab guna bahasa diorang.

Tu yang tetiba they added me to d group. Either mereka pun suka saya atau sebenarnya...
Mereka kasihan..  Hahahaha


Tengok tu.. Bila saya minta hulurkan tangan sebab nak amik gambo jam tangan, mereka layankan je.


Untuk kenangan di hari tua kott..

No comments: