Sunday, October 11, 2015

of 💒

1. Tarikh dah lupa, Kak Rozie invited me via fb messenger, to her son's wedding. I gave my assurance I will b there. A day before d big date, while packing my SantaBarbaraTravel bag baru saya perasan, I hv another event yg saya dah berjanji nak hadiri, lama dah. I stopped a Chinese boy on my way to work n minta dia kirimkan sesuatu pd Kak Rozie. Sebagai tanda minta penghargaan di atas jemputannya.
Kak Rozie 👌 je. We r still fast friends.

2. A neighbour asked me if I will attend a 💒 in my neighourhood. "eh... not that I know of," saya jawab berlapik kanvas. The truth, I rarely 🏡,  might be ppl terlepas pandang. True enough petang tu juga I got d green wedding car.  a week later I had to work with d father of d 👰.  "Thnx for d invite, I would love to come," saya beritahu dengan mesra alam. I did come actually, clad in my blue green uniform, apologised to.d wifey I had to work n of course, hanya hadiah yang tidak sepertinya pengganti diri.

3. Someone asked me, d venue of the wedding.
"What wedding?", saya tanya balik..
"xxxxx wedding", dia kata. "d card was placed on every one table," dia kata.
Saya punggah meja. X jumpa pun. Mustahil ada orang ambil.

Saya fikir positif, I wasnt invited which is a bless because I could 'save' lots on 🎁 n ⛽ .

On d day itself, someone 📞 , " pergi sama nak?", dia bertanya. "I Wasnt invited", saya cakap sambil main games.

Weeks later d story surfaced.
"I wasnt invited, might masa tengah edar kad tu I was not around, lps tu masing2 pun bizi," saya jawab matter-of-factly.
"Ooooo saya sangat tertanya2 when I did not see u on that day.."

Hahaha..
Kami pun ketawa sajalah.. On my part mmg tak ada isu pun.
Biasalah kalau terlupa... Saya pun suka juga kalau dilupakan hahahahhahha...

Cuma yang menakutkan saya, yang #3 tu suka mengadu domba. Sentap pun rajin juga.

It might b much more entertaining to listen to his version.
Whateberr...
Count me out...

No comments: