Monday, November 09, 2015

I thought I always knew it a.ka Long Live Ikea

Semalam saya g IKEA sebab d kids said mereka nak hadiah yang boleh disimpan. Dengan budget dari poket sendiri, saya fikir kat IKEA sajalah yang saya mampu.

Speaking about budget, selalunya despite ada paperwork n all.(pengalaman bertahun2) tapi bab budget masing2 buat bodo je bila saya tanya. Tapi bab ambik kredit..  Perghh...
(Except for Fid yang selalu sponsors itu ini)

I hope tahun ni rezeki saya murah sikit, afterall ada upper echeleon baru, harus saya berpozitibiti gitewww..

I bought d usual
Berkali2 saya tekan kalkulator sebab budget memang di bawah paras PPRT. I skipped lunch sebab nak jimat. Sedihssss 

On my way out I picked up this..
Satu untuk Len yang rajin menghias rumah.
Satu untuk Fid yang baru nak masuk rumah baru...

Satu untuk TheOtherFriend. I have a hunch he loves home deco, despite dia x jemput pun saya g umah dia hahaha..

"aku selalula dapat email IKEA ni", TheOtherFriend cakap n it made me jumping with joy.

I never know he subscribed for such thing. We never discussed such thing kott.

Either saya memang pandai baca karakter orang atau sebenarnya memang semua orang sukakan IKEA..

Saya pilih yang nombor 2.
Long Live IKEA


No comments: