Wednesday, January 20, 2016

15/2016

Hari ni sengaja saya lambat.

Kau nak sangat tunjuk kau teraniaya, bawak cerita sana sini eh, n kat depan muka semanis gula kapas kot.
Macam mana they could think orang tak tau their true colours are beyond me.
Nak sangat main wayang kan?
 now I gave them time to show their worth.

To b honest, if I were on d dif side, dah lama saya baling kerusi because apparently, yang fefeling teraniaya, x pernah dilibatkan dalam aktiviti, n  d grouses penuh selori tu, bila taim in-charge, homework pun x buat.
Resulted, tak tau lah.. Kalau Amirah ada, awal2 dia dah lari 100m kot.

I took over.
Nanti kalau berjemaah d kids beralih arah, x tau kat mana saya nak letak muka.

Tapi saya fikir, mereka ni akan terus mencerca orang
 Buat la baik macam mana pun, di belakang akan ada saja umpatan.

Sedehhhh..
As long as d kids happy, I will b happier too.
Toothless dog can never bite me.

All d best hanjengg hahha


No comments: