Monday, January 11, 2016

6/2016

Selalu kot ditanya nak mc berapa hari (yess.. Mokcik memang sejak azali muka kesian bila jatuh sakit) saya akan cakap satu hari cukup. Sometimes kot dapat 2 hari mc pun on d second day tu saya g kerja.


Ini kali kedua in my life I wish to utilise my 2 days medical leave sebab mokcik betul2 terpeleot kali ni.

After a jab, menggigil saya balik rumah n called my mom. "Nanti mak suruh Acho ambik..", mak saya cakap.

"Jangan mak...", saya jawab dan terus nangis.

The truth is, road tax kereta Acho dah mati since last Friday. He gave me d money to renew, tapi saya suh dia chill dulu, I will renew on my way to d  hospital, next Thursday.

For me, biasaje dah sebulan road tax matipun, saya belasah je drive. Tapi my bro sangat skema. Dia stress tu.   Terus saya stress tak tentu pasal.






No comments: