Tuesday, January 12, 2016

7/2016

Petang semalam mom stopped by. Gigih Uda panjat pagar sebab I didn't hear their call. That is why I insisted people make appointment,  x la nampak norizanadnan pekakbadak sangat.
It is nice of them, anyway. Mokcik grateful ok.

The pain gone, I could sleep well. Since I saya berazam nak reduce makan pain killer,  so I slow down things.

I bake fruit cake. Katanya tonight someone will sleep over.
Then, I bake banana cake.

Last week, Mr Azhar bawak pisang 3 tandan. Dia sisir dan suruh saya bahagikan untuk Abg Bro dan Ayob. Gigih kitaorang.

It turned out pisang nangka yang kitaorang fefeling nak buat kerepek tu x berapa ok. Luckily ada pisang emas.

Abang Bro cakap dia suka makan kek pisang, saya pun dengan overnya cakap saya ada resepi kek pisang yang besttttt..

"tapi, x tau la jadi ke x..", saya cakap dengan sangsi, sebab dua kali saya buat x naik gebu  sangat pun...

"Alaaaa apa susah.. Kot x jadi hang beli je kat kedai kat slim river pas tu cakap je itu hang masak", Ayob cakap, takder insurans.

Saya pura2 tak kecik hati hahhahaha..


No comments: