Saturday, February 20, 2016

izzudin who?

Bila sampai, bau laksa Penang menusuk hidung. Wuishhhu makcik stArving.

Luckily d lect train was delay
We were allowed to have early brekkie.  Yippee!

"En izzudin, pls sign d attendance Sheet,  " cpt2 saya hulur kertas . I Read hehe is izzudin, who lives in Island Glades. Logikla kot dia dtg lebih lewat daripada saya.

After Lunch he chatted with d ladies abt Petronas current status.
Since his chair was occupied by a man  he sat ini front of me.

"Izzudin keje Petronas juga ke?", saya tanya. "tak...  Kerja kata xxx", dia jawab.

"watizit I read Tun Mereka cakap yada2 ni", saya tanya, which lead to perbincangan beria2 pasal kereta.

To kill time.
We tak abt each other's career background. Ook mmg sejak azali Izzudin ni dah joined automative link
 We talked abt cars

Ok je izzudin ni. Humble.
Saya respek lelaki berjawatan tinggi, education pun tinggi tapi tetap tenang menerima kenalan seadanya.

Bagus Izzudin ni.
Haremnnnm dia nak kasi tau sebenarnya dia bukan izzudin Island Glades.

During d after-lunch class,  saya terperasan dia pusingkan his nama tag, so dat other's could read his nama.

Not izzudin. Not IzAt, izzy or izam either.
Sentap makcik tau...

Habis tu yg dari pagi ini I called him izzudin, yang dia menyahut tu dah kenapa.

Cett



No comments: