Sunday, February 28, 2016

part 2: Abg Bro bizi

Saya intai kat pintu wic was slightly ajar,  ramainya orang. Mustahil boleh berbual hal sensitip di depan khalayak..

Saya melencong ke bilik lain, ada the other fren n old fren. Saya tarik kerusi n duduk di celah mereka. Kalau jauh2 karang x boleh kontrol sora.

Mula2 dua2 pun main tarik tali x mau campur hal orang. For me ni isu keselamatan negara. E?
Lelaki tumbuk pompuan kot, hunus pisau lagi... Ko dah kenapa?

Jadi keduanya pun buka cerita.

 Old fren cakap he (si penumbuk yang bawak pisau tu) was jealous. The Lady said d man had feelings for her. She even gives  d old fren baca text message tu..

"kan both of them dah kahwin?" saya tanya konpius. Nak jeles pun macam Xder point jer..

Taklah..
One of them is single.
Another one just divorced.

Ook. Intriguing.


No comments: