Sunday, February 28, 2016

part 3: the other fren's instinct was proven

"Rasanya mereka berdua ini macam..." entah saya lupa ayat yang d old fren guna. Ke memang dia kasi gap filling di situ. Saya lupa.

" Saya pernah terserempak mereka berdua...", dia cerita. Siap dengan harinya sekali dan tempat kejadian serta perlakuan yang dia nampak.

Tapi sebab blog ini mungkin dibaca oleh budak2 bawah umur, eloklah saya tapis isi kandungannya..

Saya cuma pandang reaksi the other fren, sebab tahun lepas dia pernah terserempak hal yang sama, di tempat yang sama.
Yang tak sama cuma, saya fikir dia ni over-speculate.
Tak mungkin mereka bersKandal
D spark juz wasnt there.
Tak mungkin...

"tu lah norizan adnan... ", motif kawan saya bila nak mengutuk konfem full name dia petik. Heh?

saYa x tau apa konklusi perbualan kami. Yang saya tau lepas tu saya kena tazkirah perempuan yang minta cerai selalunya kehidupan tak berakhir dengan baik. perempuan sepatutnya begitu dan begini.

Saya bagi je peluang diorang nak bertazkirah dulu.

Tunggulah.. Bila tiba masanya setajah   ni pun akan pulangkan paku buah keras juga hhhahaha...

Oh tapi saya dah janji nak Update kan..


No comments: