Sunday, February 28, 2016

part 4: Updates n latest update

Janji mesti ditepati.
Saya bagi 2 set update.
Satu p&c.
Satu lagi open secRet kekdahnya..

Ironically it reminds her of one of her  family fren's. Tutup la bab tumbuk 2 n hunus pisau tadi.


Divorced juga because d ex-husband ditangkap basah.

"Saya tau dia kena tangkap.basah dan Xx tu pun pernah ditangkap basah tapi saya tak tau mereka kena tangkap berdua", dia kata
Saya dengar, sebab macam tak percaya.

Bila Xx bercerai dulu, saya pergi berjumpa dan minta dia bersabar pendek kata kasi support x berbelah bagila..

Bila.ada orang beritahu dia kena tangkap basah,  saya beritahu mereka jgn jaja aib orang lagi2 mmg dlm islam disebut suruh bantu para janda.
Fefeling setajah makcik masa tu..

"dari sumber yg sohih, mereka tinggal bersama 2 bulan lepas ", dia cakap..

Sumber yang sahih tu most probably d bitter ex-in- laws kot..
Cliche ok. Concern la sangat...

" tapi saya kesian anak dia...", dia sambung.
Yg ni mmg saya x ble hadam..
Kenapa nak babitkan anak2.

No comments: