Monday, February 22, 2016

r u perfect?

Seseorang (awaklah, siapa lagi), kirimkan mesej, "Di mana?"
1. Hari Sabtu,  4.20 petang.
2. I've tell him I signed up for Saturday class until April.
3. We never contacted one another unless penting sgt.

Berkerut dahi saya fikir, apa yg penting sgt nak tau saya kat mana.
Jenuh makcik beating around d bush kesahnya. I puť d final jigsaw puzzle when he said he went to d ex-boss child's wedding reception.

Honestly,  dis is not d first time, ketiadaan saya AMAT dirasai... dan menjadi perlu menjadi bahan gossip semasa.
Terus makcik fefeling retis
#flip rambut

Mereka fikir saya tak tau perihal yang berlegar seputar randau mereka.
Namun kerana mereka memilih untuk bercakap dan menikam dari belakang, takde kerja saya nak mengubah pandangan mereka.
Mereka bercakap seolah2 mereka kenal saya dari sejak dalam kandungan mak saya lagi. Gasak korang la...

"ex-boss kirim something for u", someone else said.
"Helehhh norizan bukan ingat pun ex-boss kan, buang masa je,", dia cakap lagi.
Takkan saya nak cakap macam2 pulak.

Dia ingat dia boleh read my mind..
Too bad...

A sofť reminder
if u want to judge me 
Pls make sure u r perfect😀

No comments: