Wednesday, March 30, 2016


Eh

Orang tengah serius, dua rius lagi nk membahan.

Him: ahh.. X payah nak stress2, nanti startla MC.  Haishhhh
Me: Between kita berdua siapa yang lebih banyak MC?
Him: Aku mc betul.. memang doktor yang bagi..
me; kita MC pun doktor gak kasi, takkan tulis sendiri kot
him; Ala... Dah cakap ngan doktor awak tu stress
Me; Weh.

Tinggi betul daya imaginasinya
Lava... Konsisten betul suka buat skrip.

Sejak.azali saya mc.hanya satu sebab saja. It is an.open secRet. Gigih betul Lava buat skrip.  Mungkin sebab tu kot few People dropping hints tanya soklan tak masuk akal lately.
Entah2 kat belakang entah apa pula cerita dia karang about me.

"Ko selalu kata aku sekarang kan?" Lava tanya separuh berbisik. Saya dengar tapi saya tak ada jawapan.

Juz because dia dan Rakan2nya suka bercerita buruk hal saya (sambil fefeling Victims) doesnt mean saya pun macam dia juga.

Takkanlah Lava tak perasan.selama ni saya akan bercakap dengan dia, jika hal itu memang sesuai dikongsi. Jika tidak, saya peduli pun tidak.
Bila ada sesuatu yang saya ingin tahu, saya akan bertanya terus kepada Lava, soalan saya memang takder konar2 punya.
Selalunya, paling banyak saya tanya dua kali saja. Tak kuasa saya nak Buang masa aihhh..
Bila jawab konar2, susah saya nak berhusnuzon.


Sebagai menjawab soalan Lava.
tidak.
Saya tak ada keperluan nak mengata dia di.belakang
Kami berkawan. Setiap hari jumpa. Kalau ada hal.yang saya kurang setuju,  saya terus cakap.
Macam hal loan bank ni. Saya terus.cakap dengan dia, sebab dia.trusted friend kawan tu. Cerita habis di sini.
Tak.mau.saya bawa citer macam Jemah Tingkap aihhh..
Kalau ada sesuatu yang pelik saya terus tanya.
Kenapa.saya perlu.nak bercakap di belakang?

Semua.yang saya tak puashati dia tau.
Semua yang saya curiga pun.dia tau.
Kenapa nak bercakap di belakang?

Walaupun. Sebenarnya dia jawab lain. Dia bukan x tau saya akan csi... Puť 2 n 2 together
  Bila dah kantoi. Gelabah pulak.
Dahla fakta makin.tak.tally.

Pas tu.sebagai helah bela diri, playing Victims. Beritahu orang, "Norizan.cakap gini2". Dia bagi halfway bake story.
Then orang tu.pun buat conclusion. "oh.. she must b jealous yadayada", org lain pun tambah yang lain.
Pas tu citer dengan kata kunci "jealous" pun spread rapidly.
"Oh patutlah", seorang yang lain tambah.
"haaa memanglah.."  tambah yang lain.

Bila dah penat tunggu reaksi norizan adnan yang buat bodoh je
Baru nak tanya..

"Ko selalu kata aku sekarang kan?". Saya dengar tapi saya tak ada jawapan.

Yang saya tau, semua benda yang perlu dicakao (regarding ThIs incident) Saya dah sebut dengan jelas dan terang, sejak daripada bulan Januari. Haha..
Selepas semuanya jelas dan terang, asalkan tak ada benda obvious yang terpaksa saya bersubahat, saya abaikan saja.

Tak perlu kot saya nak mengejek orang to be heard. Atau playing Victims biar nampak diri tu.hot stuff ke apa, juz not my cup of tea.
I do not need to advertise to People, saya baik, saya berkawan dengan semua orang orang.
If u hv office skandal, saya memang tak mo kawan.

Nampak sangat macam banyak je saya x puashati.
Heh


Sukahati ko la Lava

P/S if u r carian, u must know why I think Lava suits him
# gelak evil





4 comments:

ninest123 said...

burberry outlet online, nike free run uk, nike air max, ray ban uk, michael kors outlet, nike blazer, mulberry, nike air max, sac guess, air force, vans pas cher, michael kors, kate spade handbags, converse pas cher, abercrombie and fitch, true religion outlet, ralph lauren uk, timberland, hermes, nike roshe, michael kors outlet, michael kors, hogan, ugg boots, nike air max, new balance pas cher, michael kors, michael kors outlet, coach purses, michael kors outlet, oakley pas cher, coach outlet, lacoste pas cher, true religion jeans, ugg boots, hollister pas cher, true religion jeans, michael kors, tn pas cher, coach outlet, vanessa bruno, hollister, north face, true religion jeans, michael kors outlet, burberry, ray ban pas cher, lululemon, north face, replica handbags

ninest123 said...

s5 cases, jimmy choo shoes, herve leger, ralph lauren, iphone 6s cases, p90x workout, nike huarache, chi flat iron, iphone cases, wedding dresses, lululemon, iphone 6 cases, vans shoes, mac cosmetics, iphone 5s cases, nike trainers, babyliss, celine handbags, birkin bag, baseball bats, hollister, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, hollister, ferragamo shoes, ipad cases, new balance, beats by dre, giuseppe zanotti, nike air max, asics running shoes, mont blanc, north face outlet, nfl jerseys, mcm handbags, reebok shoes, north face outlet, iphone 6 plus cases, soccer shoes, soccer jerseys, longchamp, valentino shoes, nike roshe, oakley, timberland boots, louboutin, ghd, bottega veneta, hollister, insanity workout, instyler

ninest123 said...

ugg pas cher, thomas sabo, coach outlet, louis vuitton, moncler, moncler outlet, montre pas cher, lancel, moncler, canada goose outlet, pandora charms, karen millen, doudoune canada goose, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, wedding dresses, marc jacobs, canada goose, louis vuitton, hollister, pandora jewelry, moncler, juicy couture outlet, barbour, swarovski, pandora charms, converse outlet, louis vuitton, moncler, swarovski crystal, moncler, ray ban, sac louis vuitton pas cher, toms shoes, moncler, canada goose, ugg boots uk, gucci, replica watches, barbour jackets, supra shoes, juicy couture outlet, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, links of london, moncler, canada goose uk

ninest123 said...

air jordan pas cher, ralph lauren pas cher, burberry, sac longchamp, longchamp, tiffany and co, ray ban sunglasses, prada handbags, louis vuitton, air max, longchamp outlet, prada outlet, nike roshe run, uggs on sale, louis vuitton, ray ban sunglasses, nike free, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, cheap oakley sunglasses, ugg boots, jordan shoes, louboutin, tiffany jewelry, nike outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, kate spade outlet, replica watches, louis vuitton, christian louboutin outlet, louboutin outlet, longchamp pas cher, gucci outlet, nike air max, tory burch outlet, louboutin shoes, polo ralph lauren outlet, replica watches, michael kors, chanel handbags, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike free, ugg boots