Monday, March 21, 2016

Memburu ilusi

Macam biasa, bila tajuk gitu2 sket, entri pun level2 majalah Remaja πŸ’–πŸ’–la kot..

I attended a party. Somewhere posh, tapi saya tetap gigih pakai loafersπŸ‘ŸπŸ‘Ÿ and a baby blue dress πŸ‘—with Black flowery sequins.
Saya tau, bila saya duduk dicelah invitees, kawan saya tu mesti rasa, " mak aihhh huduhnya kawan aku ni".πŸ‘ŽπŸ‘Ž

Saya cuma nak jadi diri sendiri.
Forever sloppy kekdahnya.πŸ™ˆπŸ™ˆ

"Kita tak ada persamaankan?", saya pernah tanya kawan ni berjuta tahun yang lampau. Which is true.  Cuma mutual respect kot. Bab setiakawan, dia ni memang saya respect gilerrr.πŸ‘

Satu lagi, saya fikir kawan saya ni intriguing.
  Dia menjalani hidup yang saya ingat ada dalam movie 🌟saja.

Macam masa majlis tu la kan...
Despite penuh dengan his family n close ones, mata saya tetap  terpaku bila tengok pompuan pakai kimono. D only one with kimono there.

Saya pernah described how d Lady looks like in my previous entry.  Dia cantik 😍macam dalam Facebook page hahahha.
Dia glowing juga, looks like dia sangat gembira.

Saya tahu kawan saya tahu saya menyedari kehadiran wanita berkimono itu walaupun saya lalu di hadapan mereka sambil berbual dengan tetamu lain.
I did STOP n acted as I didn't see her,  which is awkward sebab selalunya saya akan say hi to anyone around him.
On second thot he always introduced me to anyone around him too, a signal dat he appreciates my present.
Tapi dia x kenalkan pun dat Lady, nampak permainannya.


Saya tahu kawan saya tahu, 😝bila balik rumah saya akan Google pasal wanita berkimono itu.
Dia kenal saya lama sebelum CSI season 1.
Hahhaha..

Saya tahu kawan saya tahu 😝that I will find out dat Lady checked in "Paris"πŸ—Ό as her place now. Having an expat husband, logik saja kalau dia berada di mana-mana di atas dunia ini.

Why Paris?πŸ—Ό
Terus saya skeptikal.  Kalau dia x tulis apa2. Saya ok. Logik la kalau menghadiri majlis kawan2, walaupun jauh seberang lautan.

Why Paris?πŸ—Ό
When in fact u r Somewhere else.
Why hiding?

Mungkin kawan saya tu tertunggu saya akan tanya soalan fefeling Law and Order like I used to do when we were much younger.

Saya x mau tanyalah. At our age, I must respect his choice. Like he respects my hideous fashion taste tu.
Kalau jalan ni yang dia pilih, saya doakan ada kesudahan yang baik untuk mereka berdua di dunia dan di sana.


Cuma..
Sampai bila?
🎎⏳

4 comments:

ninest123 said...

burberry outlet online, nike free run uk, nike air max, ray ban uk, michael kors outlet, nike blazer, mulberry, nike air max, sac guess, air force, vans pas cher, michael kors, kate spade handbags, converse pas cher, abercrombie and fitch, true religion outlet, ralph lauren uk, timberland, hermes, nike roshe, michael kors outlet, michael kors, hogan, ugg boots, nike air max, new balance pas cher, michael kors, michael kors outlet, coach purses, michael kors outlet, oakley pas cher, coach outlet, lacoste pas cher, true religion jeans, ugg boots, hollister pas cher, true religion jeans, michael kors, tn pas cher, coach outlet, vanessa bruno, hollister, north face, true religion jeans, michael kors outlet, burberry, ray ban pas cher, lululemon, north face, replica handbags

ninest123 said...

s5 cases, jimmy choo shoes, herve leger, ralph lauren, iphone 6s cases, p90x workout, nike huarache, chi flat iron, iphone cases, wedding dresses, lululemon, iphone 6 cases, vans shoes, mac cosmetics, iphone 5s cases, nike trainers, babyliss, celine handbags, birkin bag, baseball bats, hollister, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, hollister, ferragamo shoes, ipad cases, new balance, beats by dre, giuseppe zanotti, nike air max, asics running shoes, mont blanc, north face outlet, nfl jerseys, mcm handbags, reebok shoes, north face outlet, iphone 6 plus cases, soccer shoes, soccer jerseys, longchamp, valentino shoes, nike roshe, oakley, timberland boots, louboutin, ghd, bottega veneta, hollister, insanity workout, instyler

ninest123 said...

ugg pas cher, thomas sabo, coach outlet, louis vuitton, moncler, moncler outlet, montre pas cher, lancel, moncler, canada goose outlet, pandora charms, karen millen, doudoune canada goose, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, wedding dresses, marc jacobs, canada goose, louis vuitton, hollister, pandora jewelry, moncler, juicy couture outlet, barbour, swarovski, pandora charms, converse outlet, louis vuitton, moncler, swarovski crystal, moncler, ray ban, sac louis vuitton pas cher, toms shoes, moncler, canada goose, ugg boots uk, gucci, replica watches, barbour jackets, supra shoes, juicy couture outlet, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, links of london, moncler, canada goose uk

ninest123 said...

air jordan pas cher, ralph lauren pas cher, burberry, sac longchamp, longchamp, tiffany and co, ray ban sunglasses, prada handbags, louis vuitton, air max, longchamp outlet, prada outlet, nike roshe run, uggs on sale, louis vuitton, ray ban sunglasses, nike free, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, cheap oakley sunglasses, ugg boots, jordan shoes, louboutin, tiffany jewelry, nike outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, kate spade outlet, replica watches, louis vuitton, christian louboutin outlet, louboutin outlet, longchamp pas cher, gucci outlet, nike air max, tory burch outlet, louboutin shoes, polo ralph lauren outlet, replica watches, michael kors, chanel handbags, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike free, ugg boots