Wednesday, April 13, 2016

38/2016

Kelas sama.
Cerita lain

Yang satu belajar pasal book review. Bukunya pasal AIDS patient. Patut fokus pada buku, tapi mokcik fokus pada AIDS, siapa yang highly risk to get it kekdahnya..

" Saya tak peduli siapa tau, tapi kalau ada yang buat kerja terlarang di Chow Kit, saya tarik awak depan orang ramai tu. Saya tak peduli" Saya cakap tegas..

Everyone ketawa beria.

" Eh.. Teacher ni.... Teacher ingat lagi?" asked Q. Muka berkerut.

Gila x ingat...
First time saya dengar budak cakap pasal bisnes kat Chow Kit kot...
Gigil mokcik masa tu..

.................
I noticed, kerusi tu dah goyang. Sendinya pun dah tak berapa nak bertemu...

" K jgn duduk di situ, nanti jatuh ", saya cakap..
" Boleh la Teacher...", dia jawab..
Eh... Dia ni...

" kalau K jatuh n injured, siapppppp!", boleh je saya guna perkataan murni2 tapi....
Terus dia bangun n ubah kerusi..

Later saya cerita pada the other friend, pasal K. Mohtip betul semua benda saya nak cerita..

Hari ni saya tgk sisi the other friend yang saya x pernah lihat.
Hari tu saya cakap apa ntah n Yong terus peluk n I was like.. " Wehhh ko jgn memain Yong, geli kot...", saya cakap.

Hari ni bila d other friend cakap dia lobi, dan lobi baikkkkk punya supaya K dapat qualified ke kebangsaan, saya rasa saya nak hugs n kisses kawan saya ni.

I puť high hopes on K.
In fact, being a form Teacher, gigih saya brainwashed K supaya live up to d expectation.
When everything nampak kelam, saya beritahu K, "Teacher nakkk kirim keropok lekor nanti."

" hari Isnin nanti ada jual kat pasar", K boleh jawab cenggitu. He did not try to b funny. Polos betul budak ni.. Tu yang saya suka tu.

Knowing dat he might compete in Terengganu with d other friend's effort n skills. I couldnt hide my Joy..

"I love you tau...", saya cakap sambil tersengih koyak mulut. Takkanlah saya nak hugs n kisses pulak. Konfem bunga2 neraka kot...

" Nanti aku nak beli sutera", d other friend cakap, sambil tangannya skrol henfon..
Another first gak ni.
Selalu mukanya serius je kot...

"Wehhh kan ari tu dah dapat 3 helai?", saya tanya.
He mumbled something, tapi saya x ingat..
Might b to repay his loved ones kot..





4 comments:

ninest123 said...

burberry outlet online, nike free run uk, nike air max, ray ban uk, michael kors outlet, nike blazer, mulberry, nike air max, sac guess, air force, vans pas cher, michael kors, kate spade handbags, converse pas cher, abercrombie and fitch, true religion outlet, ralph lauren uk, timberland, hermes, nike roshe, michael kors outlet, michael kors, hogan, ugg boots, nike air max, new balance pas cher, michael kors, michael kors outlet, coach purses, michael kors outlet, oakley pas cher, coach outlet, lacoste pas cher, true religion jeans, ugg boots, hollister pas cher, true religion jeans, michael kors, tn pas cher, coach outlet, vanessa bruno, hollister, north face, true religion jeans, michael kors outlet, burberry, ray ban pas cher, lululemon, north face, replica handbags

ninest123 said...

s5 cases, jimmy choo shoes, herve leger, ralph lauren, iphone 6s cases, p90x workout, nike huarache, chi flat iron, iphone cases, wedding dresses, lululemon, iphone 6 cases, vans shoes, mac cosmetics, iphone 5s cases, nike trainers, babyliss, celine handbags, birkin bag, baseball bats, hollister, iphone 6s plus cases, abercrombie and fitch, hollister, ferragamo shoes, ipad cases, new balance, beats by dre, giuseppe zanotti, nike air max, asics running shoes, mont blanc, north face outlet, nfl jerseys, mcm handbags, reebok shoes, north face outlet, iphone 6 plus cases, soccer shoes, soccer jerseys, longchamp, valentino shoes, nike roshe, oakley, timberland boots, louboutin, ghd, bottega veneta, hollister, insanity workout, instyler

ninest123 said...

ugg pas cher, thomas sabo, coach outlet, louis vuitton, moncler, moncler outlet, montre pas cher, lancel, moncler, canada goose outlet, pandora charms, karen millen, doudoune canada goose, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, wedding dresses, marc jacobs, canada goose, louis vuitton, hollister, pandora jewelry, moncler, juicy couture outlet, barbour, swarovski, pandora charms, converse outlet, louis vuitton, moncler, swarovski crystal, moncler, ray ban, sac louis vuitton pas cher, toms shoes, moncler, canada goose, ugg boots uk, gucci, replica watches, barbour jackets, supra shoes, juicy couture outlet, canada goose, pandora jewelry, canada goose, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, bottes ugg, links of london, moncler, canada goose uk

ninest123 said...

air jordan pas cher, ralph lauren pas cher, burberry, sac longchamp, longchamp, tiffany and co, ray ban sunglasses, prada handbags, louis vuitton, air max, longchamp outlet, prada outlet, nike roshe run, uggs on sale, louis vuitton, ray ban sunglasses, nike free, nike air max, oakley sunglasses, oakley sunglasses, louboutin pas cher, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, cheap oakley sunglasses, ugg boots, jordan shoes, louboutin, tiffany jewelry, nike outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, kate spade outlet, replica watches, louis vuitton, christian louboutin outlet, louboutin outlet, longchamp pas cher, gucci outlet, nike air max, tory burch outlet, louboutin shoes, polo ralph lauren outlet, replica watches, michael kors, chanel handbags, ray ban sunglasses, louis vuitton outlet, nike free, ugg boots