Saturday, April 30, 2016

45/2016

Given what d three of us had been through last year, saya suka sangat gambar ni.

Tu Asyraf n Qayyum.

Last year saya risau sangat2.
Tapi sekejap saya, lepas tu mereka ok.
They taught me one thing.
Marah macam mana pun, kalau dua2 pihak berusaha nak jernihkan keadaan, things would b ok.
Dua2 pihak ok.
It takes two to tango, remember?

On Tuesday,  I overheard Asyraf kata " cepatlah Qayyum. Aku dah sedia. Ambikla gambar"

"Nak ambik dengan apa?", Qayyum jawab sambil jeling cikgu yang baik macam singa tu.

Cikgunya harus bermuka askar, else these batch will b playful.

2, 3 hari kemudian I found these pic in my phone.
Ye, saya memang benarkan d Kids gunakan telefon bimbit saya. Sometimes I left d tablet so that they can surf for d topic which I highlighted during d lesson.

Tapi yang pergi lekatkan magnetic talking chip kat tie tu, errrr..


Sentap.

Thats aside. Saya doakan mereka akan membesar dengan selamat dan hidup bahagia di dunia dan di sana.


No comments: