Saturday, May 07, 2016

Cerita kawan 4

Saya dah tulis kan kawan saya tu memang dari dulu well-dressed?

The next morning, bila saya tengok baju dia with d latest nealofar hijab, saya rasa nak balik je cari baju lain.

Cess!!
Ooo I went to d school at 10.45a.m.

My slot wa 11-3 P.m
ThIs is d second time I give talk to other Kids. Mokcik nevess kot..

D class was roomy. I was give d second group. They helped me with d preparation. Save me d trouble nak memikir kat mana nak dicucuk itu ini.

I presumed budak2 ni mesti restless bila kena belajar 3 jam non STOP.
Gila cuak mokcik ok.
Belajar plak ngan org yang mereka x kenal.
Double cuak ok...

5 mins before 2, my friend came n reminded me to STOP on time.
Dan2 gelabah..

" maaflah ambik masa lebih sikit, awak mesti lapar ni.." I told them, ayattt padahal ada sikit lagi item yang saya tak cover..

"tak..", boleh diorang kata tak lapar.
Mokcik kagum tau dengan bakat wayang derang..

"Eh dah Habis dah?", I caught someone asking.

D truth is saya pun rasa time really flies. 3 jam berlalu sekejap sangat.  Thnx to d Kids yg sgt cooperative n charming.
Thanx to my friend yang tabah tunggu sampai habis.

Indeed, it was a wonderful experience.
7 jam Perjalanan pulang tu langsung x memenatkan

Mungkin lagi 4 tahun baru saya akan jumpa kawan tu lagi.
Tapi... Hari tu g seaside kejap sangat..

Aci x kalau saya pergi lagi bulan doblas ni?

No comments: