Friday, May 27, 2016

Why cant u b Candy

Ni citer pasal Lava.
Satu hari saya beritahu dia kat Slim River ada sale cadar patchwork. Manala tau kalau2 dia nak beli..

"Baru beli cadar", katanya..

"Hang tu mesti beli cadar berbunga2", dia tuduh  sambung , Macamlah dia kenal saya sejak saya dapat lesen memandu lagi..

Our relationships was not really good for d past months n Since dah nak.masuk bulan puasa ni haruslah saya berusaha menjernihkan mana yang keruh kekdahnya...

Jadi saya biarkan je dia cakap, saya bersabar je...

Dia kata cadar berbunga2 tu off-dated n sangat common.
Off-dated ok...

Perbualan  habis, tapi saya kirimkan gambar cadar yang saya pilih

Mana ada berbunga2 kot..
"Macam budak2", jawabnya.

Mokcik sentap ok.
Terus mokcik x mo tunjuk lagi satu cadar yang baru beli tu

Banyak songeh betul...
Tengok Candy, relax je dia tidur..

Ungrateful betul.
Men!

No comments: