Tuesday, June 14, 2016

Energy Booster...

" Ko jangan nak gelak lelebih, simpan energy, nanti jadi macam semalam", Yong cakap bila saya kata one of d admin People harus dipecat.

Tapi saya x peduli, nak jugak cerita. It ended up kitaorang ketawa berguling juga. Insiden ni memang serius tak masuk akal tahap maharaja lawak mega. Even d person in question pun boleh ketawa memikirkan how could we boleh lepas pandang such a big thing..

Mood berpuasa kot..hehe

There were many hillarious stories shared, tapi masing 2 gigih kontrol ketawa.
Energy saving kata ko...
But still by 2.15p.m.  saya dah berkemas nak balik. I couldnt help it.

The Other Friend showed belts.
Belts. Why he needs so many of them.
Dia jawab, tapi suara dia pun saya dengar x dengar je...
Energy level blinking.

2.25P.m terus saya clocked out.
Like yesterday,  my mom was reciting Quran. Saya baring sebelah dia, Cess..
She stopped n we talked.
Banyak benda kitaorang share. Semua benda pun saya beritahu mak saya, tu yang kakak2 saya suka kata mulut saya terlapang.
X baik tau...

Then my mom suh balik n carikan tepung n minyak masak.
On my way singgah kedai n bought minyak masak, tapi tepung Xder.

I stopped at Econsave. Xder juga...
Pelik..

Terus saya balik rumah. Tapi teringat pula nak hantar tupperware ke rumah Zana.

Anak dia yang jawab. Baru saya nak balik Zana keluar n kata she couldnt find House key, so I have to Puť d tupperware on her car.

Suit me well.
Tapi saya x tahan bila anak dia nangis n nak tengok isi tupperware.  Dah sah2 kosong kot...

Pantang mak saya hampakan hati budak2. Jadi saya balik rumah n packed some chocs for him.

Zana pun buka pintu n insisted I come in.
"kalau orang lain saya tak nak jemput masuk", dia cakap...
Hahahhahahahha.

"sama je la Na" saya cakap sambil ketawa..
"tapi takkan sama sepah rumah awak macam rumah saya", dia cakap.

Memang la tak sama hari ni sebab lepas Subuh tadi saya mop bilik study, dapur n dining room.
Kot tidak... Lantai melekit kalah kat pasar borong..

In.fact bila rumah saya sepah saya salahkan Zana sebab dulu hari2 dia datang buat inspection jadi almost alternate day saya mop lantai.. Or saya g umah dia.

dah 2 bulan kot saya x berbual dengan zana. Jadi walaupun plan asal masing2 balik awal sebab nak tidur, tapi bila dah jumpa x berhenti pula berbual...

There r so many things to talk about.

So much for energy saving katanya la kan...


Nite peeps.
Mokcik need to recharge😴

4 comments:

ninest123 said...

ugg boots, chanel handbags, polo ralph lauren outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, air max, tiffany and co, nike air max, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton outlet, sac longchamp, nike free, nike free, longchamp, prada handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, kate spade outlet, oakley sunglasses, uggs on sale, louis vuitton, longchamp outlet, replica watches, louboutin outlet, christian louboutin outlet, nike air max, louis vuitton, longchamp pas cher, louboutin shoes, ugg boots, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, cheap oakley sunglasses, nike roshe run, louboutin, jordan shoes, burberry, prada outlet, air jordan pas cher, oakley sunglasses, replica watches, michael kors, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

michael kors outlet, replica handbags, timberland, michael kors outlet, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, michael kors, nike blazer, true religion outlet, true religion jeans, hogan, hermes, ugg boots, lacoste pas cher, lululemon, ugg boots, converse pas cher, nike air max, new balance pas cher, mulberry, michael kors, nike air max, nike free run uk, true religion jeans, tn pas cher, burberry, hollister, vans pas cher, michael kors outlet, coach outlet, ray ban uk, kate spade handbags, coach outlet, true religion jeans, nike roshe, abercrombie and fitch, north face, ralph lauren uk, michael kors outlet, sac guess, hollister pas cher, burberry outlet online, vanessa bruno, michael kors, nike air max, michael kors outlet, north face, air force, coach purses

ninest123 said...

wedding dresses, mac cosmetics, chi flat iron, north face outlet, hollister, iphone cases, nike air max, babyliss, hollister, hollister, instyler, timberland boots, abercrombie and fitch, herve leger, birkin bag, mcm handbags, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, converse outlet, ray ban, valentino shoes, bottega veneta, louboutin, north face outlet, reebok shoes, nfl jerseys, vans shoes, insanity workout, baseball bats, longchamp, ghd, nike huarache, ralph lauren, nike roshe, celine handbags, converse, vans, lancel, soccer shoes, jimmy choo shoes, lululemon, oakley, beats by dre, new balance, mont blanc, p90x workout, ferragamo shoes, nike trainers, gucci

ninest123 said...

moncler, replica watches, ugg pas cher, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, sac louis vuitton pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, canada goose, louis vuitton, pandora charms, supra shoes, canada goose outlet, montre pas cher, karen millen, canada goose, marc jacobs, links of london, moncler, toms shoes, pandora jewelry, canada goose, doudoune canada goose, moncler, moncler, hollister, juicy couture outlet, bottes ugg, ugg boots uk, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, canada goose outlet, coach outlet, pandora jewelry, moncler, canada goose, moncler, pandora charms, swarovski crystal