Wednesday, June 08, 2016

Penunggang Agama

I m referring to Richard Huckle d paedophile. He got life sentence. Good for him!

Sebab nak mengata saya guna Bahasa Melayu yang tidak grammatis. Chances famili beliau baca dan sentap dengan royanan mokcik adalah nil gitu.

Cemana pun mokcik memang salute pada famili yang from d start dah cakap mereka takkan lindungi anak mereka.
Ko nampak yob.
Kapir lehnat pun always uphold integrity, idak la macam kes ostad religious school tu (kuar paper years back) dah sah2 paedophile tapi masih ada geng serban yang sudi membacking.
Mokcik is speechless kata ko...

Tu pasal loved ones.
Sepasal lagi Huckle portrayed himself sebagai very set set paderi gitu. Pergi Church x tinggal. Nampaknya dalam agama apa pun set set ni yang paling hazab kebuasannya.

Keserakahannya dilabelkan sebagai unprecedented oleh omputeh.
Unprecedented okehhh..
Fes taim mokcik dengo pm yang guna perkataan tu to describe kehilangan MH370 two years ago.

Jadi boleh x korang bayangkan betapa kejam tahap hewannya paedophile mat SALLEH ni.

Sebelum korang nak kata mat SALLEH ni memang Kapir lehnat ke hapa please bear in mind beliau semayang x tinggal ok.
Bawak imej baik2 ok
Sebab tu orang percaya dan ditulis mangsa kat Malaysia ni masih lagi in denial.

Persoalannya
1. Kenapa orang jahat bertopengkan agama?

Persoalan seterusnya
Hujung tahun lepas a Malaysian student in UK pun kena tangkap n dakwa atas kesalahan yang sama. Polis kat UK pun cakap bahan yang d Malaysian simpan tu sangat A-list ke cemana lupa plak d exact word.
Eh... Ni baru intro...

Yang ni persoalan sebenarnya...
1. Kenapakah negara dan rakyat. kapir lehnat yang bersungguh mencegah paedophile?
Bincangkan

4 comments:

ninest123 said...

ugg boots, chanel handbags, polo ralph lauren outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, air max, tiffany and co, nike air max, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton outlet, sac longchamp, nike free, nike free, longchamp, prada handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, kate spade outlet, oakley sunglasses, uggs on sale, louis vuitton, longchamp outlet, replica watches, louboutin outlet, christian louboutin outlet, nike air max, louis vuitton, longchamp pas cher, louboutin shoes, ugg boots, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, cheap oakley sunglasses, nike roshe run, louboutin, jordan shoes, burberry, prada outlet, air jordan pas cher, oakley sunglasses, replica watches, michael kors, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

michael kors outlet, replica handbags, timberland, michael kors outlet, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, michael kors, nike blazer, true religion outlet, true religion jeans, hogan, hermes, ugg boots, lacoste pas cher, lululemon, ugg boots, converse pas cher, nike air max, new balance pas cher, mulberry, michael kors, nike air max, nike free run uk, true religion jeans, tn pas cher, burberry, hollister, vans pas cher, michael kors outlet, coach outlet, ray ban uk, kate spade handbags, coach outlet, true religion jeans, nike roshe, abercrombie and fitch, north face, ralph lauren uk, michael kors outlet, sac guess, hollister pas cher, burberry outlet online, vanessa bruno, michael kors, nike air max, michael kors outlet, north face, air force, coach purses

ninest123 said...

wedding dresses, mac cosmetics, chi flat iron, north face outlet, hollister, iphone cases, nike air max, babyliss, hollister, hollister, instyler, timberland boots, abercrombie and fitch, herve leger, birkin bag, mcm handbags, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, converse outlet, ray ban, valentino shoes, bottega veneta, louboutin, north face outlet, reebok shoes, nfl jerseys, vans shoes, insanity workout, baseball bats, longchamp, ghd, nike huarache, ralph lauren, nike roshe, celine handbags, converse, vans, lancel, soccer shoes, jimmy choo shoes, lululemon, oakley, beats by dre, new balance, mont blanc, p90x workout, ferragamo shoes, nike trainers, gucci

ninest123 said...

moncler, replica watches, ugg pas cher, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, sac louis vuitton pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, canada goose, louis vuitton, pandora charms, supra shoes, canada goose outlet, montre pas cher, karen millen, canada goose, marc jacobs, links of london, moncler, toms shoes, pandora jewelry, canada goose, doudoune canada goose, moncler, moncler, hollister, juicy couture outlet, bottes ugg, ugg boots uk, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, canada goose outlet, coach outlet, pandora jewelry, moncler, canada goose, moncler, pandora charms, swarovski crystal