Thursday, June 16, 2016

Usaha di bulan Remdhan

Catatan ini untuk kenangan di hari tua.
Hahhahaha

Saya tak ingat bila, tapi dat particular someone who shall not be named in d previous entry pernah jumpa saya dan cakap she wanted me get to know her errr.. someone she closed to..

Dia mintak izin nak kasi my phone number. Saya diam n x jawab pun. Kitaorang kawan kot, tentulah seharusnya saya jaga hati kawan. Saya tak mo la cakap saya takut dengan strangers n it will take years before I could get along with any man..

Jadi saya diam saja.

Tapi orang yang dia mahu kenalkan tu bukan saya kenal pun kan....

 Jadi bila ada a man sent text memperkenalkan diri dan minta izin nak call saya, saya terus blocked nombor tu.
Saya malas nak memikir.
In fact saya tak pasti itukah orangnya atau...  trust me, saya speku mungkin d kids sengaja nak prank cikgu dia.

Baiklah saya ambil jalan selamat.

But it was long time ago. Was it last year?. Saya pun tak ingat bila. Cuma hari ni...

"Eh.. Orang yang awak cakap tu kan.. Dia ada contact tapi terblock pulak", intro mokcik takder konar2..

" Ooo dia contact?..saya tak tanya pun lepas tu." dia jawab dengan senyum diabetes..

"Tapi itulah kan... Awak kata dia kerja xxxkan? Kat mana ye? Dah kahwin dah dia?" saya tanya tetiba,  stret to d point.

" Betullah kerja xxx. Kat Kl. Hari tu dia cakap dia dah ada calon dah", kawan tu cakap...

" Alamak... Too bad", saya jawab sambil tersenyum Double diabetes..

Nampak tak?
 At least saya berusaha.
Tapi gagal.

Abaikan..

4 comments:

ninest123 said...

ugg boots, chanel handbags, polo ralph lauren outlet, ray ban sunglasses, oakley sunglasses, air max, tiffany and co, nike air max, louis vuitton outlet, gucci outlet, louis vuitton outlet, sac longchamp, nike free, nike free, longchamp, prada handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton, tory burch outlet, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, tiffany jewelry, kate spade outlet, oakley sunglasses, uggs on sale, louis vuitton, longchamp outlet, replica watches, louboutin outlet, christian louboutin outlet, nike air max, louis vuitton, longchamp pas cher, louboutin shoes, ugg boots, longchamp outlet, ray ban sunglasses, louboutin pas cher, cheap oakley sunglasses, nike roshe run, louboutin, jordan shoes, burberry, prada outlet, air jordan pas cher, oakley sunglasses, replica watches, michael kors, polo ralph lauren outlet

ninest123 said...

michael kors outlet, replica handbags, timberland, michael kors outlet, oakley pas cher, ray ban pas cher, michael kors, michael kors, nike blazer, true religion outlet, true religion jeans, hogan, hermes, ugg boots, lacoste pas cher, lululemon, ugg boots, converse pas cher, nike air max, new balance pas cher, mulberry, michael kors, nike air max, nike free run uk, true religion jeans, tn pas cher, burberry, hollister, vans pas cher, michael kors outlet, coach outlet, ray ban uk, kate spade handbags, coach outlet, true religion jeans, nike roshe, abercrombie and fitch, north face, ralph lauren uk, michael kors outlet, sac guess, hollister pas cher, burberry outlet online, vanessa bruno, michael kors, nike air max, michael kors outlet, north face, air force, coach purses

ninest123 said...

wedding dresses, mac cosmetics, chi flat iron, north face outlet, hollister, iphone cases, nike air max, babyliss, hollister, hollister, instyler, timberland boots, abercrombie and fitch, herve leger, birkin bag, mcm handbags, soccer jerseys, asics running shoes, nike air max, converse outlet, ray ban, valentino shoes, bottega veneta, louboutin, north face outlet, reebok shoes, nfl jerseys, vans shoes, insanity workout, baseball bats, longchamp, ghd, nike huarache, ralph lauren, nike roshe, celine handbags, converse, vans, lancel, soccer shoes, jimmy choo shoes, lululemon, oakley, beats by dre, new balance, mont blanc, p90x workout, ferragamo shoes, nike trainers, gucci

ninest123 said...

moncler, replica watches, ugg pas cher, swarovski, juicy couture outlet, wedding dresses, sac louis vuitton pas cher, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, canada goose, louis vuitton, pandora charms, supra shoes, canada goose outlet, montre pas cher, karen millen, canada goose, marc jacobs, links of london, moncler, toms shoes, pandora jewelry, canada goose, doudoune canada goose, moncler, moncler, hollister, juicy couture outlet, bottes ugg, ugg boots uk, moncler outlet, louis vuitton, louis vuitton, thomas sabo, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, canada goose outlet, coach outlet, pandora jewelry, moncler, canada goose, moncler, pandora charms, swarovski crystal