Monday, August 22, 2016

Guests n marketing

We had guests today. I had 2 weeks to prepare for d meeting.
Ample time.

Persetankan semua orang, I did my best supaya it will benefit d Kids. So in a way,  I took extra time to give a good first impression.

D upper echelon were there too. Which is good. The last thing I need is someone said, "lorrrrr tak beritahu pun", padahal all d calling letter dah diminitkan pada kau. Agak2 la nak berlakon pun.

So, d meeting went well.
The event will be in October.

"war- warkannya", cadang project manager.

Eh.. Mokcik memang suka bab 'switch off' ni. So I plan to call press. Press people will cover if Perasmi orang "have-have".

Xder masalah.. Kata cikgu polis. He can get orang "have-have" easily.

if that "have-have" people jadi Perasmi,   our big shot shud be invited too, kata project manager.

No problem, kata my boss.
Do u guys mind to sponsor something to be include in goody bag?, mokcik terus dengan tak malunya bertanya.

Long ago mokcik belajar dari pengalaman nengok siri You are Hired, program kecik besar tak penting, budget kecik besar tu perkara nombor 4, yang penting how d u market ur ideas.

Tapi tengok orang juga. Kalau yang jenis macam Lindungan Kaabah...

Ook.
Perjalanan masih jauh
Harap2 dalam team ni Xder Lindungan Kaabah clan.
Kalau ada makcik menangis kat bucu katil la nampaknya





No comments: