Saturday, September 24, 2016

Canny Ong

Korang ingat lagi kes ni, 13 tahun yang lalu. Kat Bsc kalau tak silap. Dulu2 saya harap juga kalau dia ni mentally unstable, jadi taklah malu sangat nak tengok org berkopiah keluar masuk court kes rogol, abducted n bunuh.
Tapi sampai sudah takde pulak cerita gitu...
Haishhhh

Pembunuhnya dihukum mati semalam. Saya nak link berita tapi data dah nak habis. Slow sangatt...

Cuma ai kenot brain y some people masih agungkan pembunuh, yang katanya rajin ke masjid.
Dah sah2 semen dia dikesan pada vagina simati kot.

Agak2la kalau nak kata beliau teraniaya pun...
I m so sorry to d murderer's family. It was not ur fault anyway. It is his own doing,  mokcik harap anak2 beliau tak dianiaya pulak.

As for d murderer, mungkin di hujung hayatnya Allah beri Hidayah ke macam mana  ke tapi tu antara dia dengan Allah.
Dosa ngan d late Canny Ong n family?

Shame on him kerana rosakkan imej kaki masjid.

No comments: