Thursday, September 22, 2016

Congratssssss Kak Sal

Semalam saya letak selonggok kain Cotton di atas meja Kak Sal.
We ordered from an online Shop, for d second time. Batched pertama, kitaorang lupa yang mana satu kain kitaorang pun, dan si Zailin Tiba2 cakap dia nakkkk satu, Fid ambik lagi satu, jadi kami terpaksa order lagi sekali.
Terpaksa okeh.


Konsisten.
Kali ini pun kami tak ingat yang mana satu kitaorang punya. That was d reason why I placed on her table so that she can choose first. Cuma kali ini Kak Siti datang mencelah dan ambil dua pasang.
Hikssss..

Saya tunggu, rupanya Kak Sal tak hadir sebab ada konvokesyen.

"Kenapa akak tak kasi tau kita akak pergi konvo semalam?, kot x boleh kita pergi tengok..", saya cakap hari ni..

"Eh.. Tak payah...", Kak Sal cakap. Dia dah pulangkan jubah konvo dia pun.
Melopong saya dibuatnya...

Honestly,  saya sangat bangga dengan Kak Sal. Bukan senang dia nak sambung belajar dengan komitmen sekarang. Dia study pun relaks je. Kakak saya,  Anjang bila sambung belajar habis kitaorang semua kena kerahan tenaga buat assignment dia.

Anak saudara saya tu ( engkaulah... Siapa lagi..) tak cukup ayahnya kena tolong siapkan project elektrik dia, mak andak kena prepare untuk presentation,  makngah dia pun tak pasal2 kena tolong projek jahitan.

Tapi saya tak pernah tengok Kak Sal suruh sapa2 pun tolong dia. Memang tabah Kak sal ni.

Congrats Kak!

No comments: