Thursday, September 29, 2016

Drama all d way part 3

Once I arrived,  I saw d tricky man.
The Tricky Man x kenal saya pun, harus saya berdrama juga.
Still, I asked d receptionists to inform the caller that I was there.

The caller asked to leave d documents

The tricky man approached.
Biasala... Haruslah dia tunjuk powerful sket. Mokcik senyum dan cakap sehabis politically correct kan.
Nak hidup aman sentosa kena PR lebih la kott.

Ni satu lagi skills. People in his position suka tunjuk dia busy n all.
My fault sebab awal2 refused to go to d caller's room sebab,  " Puan ni kata dia on d way to an event", gitu la ayat receptionist tu. Of course la..

Lesson no 1, nak hidup aman sentosa, harus jangan lebih bizi dari orang.
So d tricky man picked up his handphone, he spoke animatedly for quite sometimes.

Mokcik tunggu.
Tunggu..
N tunggu...

"I juz want to say thanks,  for d effort n time on your part to help us", mokcik memang ekhlas.

Then I dashed off.
Grammar terabur sikit x apa.
Janji mesej sampai...

Then I realised..
"Jiha... I lapar kot..". Jiha tu my student. Mokcik jadi supir. She got Bronze in Aprm.

Jiha x lapar. Dia sempat breakfast.  Saya x sempat.

Untunglah jadi student... Tak payah kena marah, takder kena kejar sana sini

N to top it all..
Xderla kena tinggal sebab lewat 2 minit je kottttt

No comments: