Tuesday, September 27, 2016

Less than perfect part 3

Since I know her predicament,  saya tak tanya banyak.
Since I m also in d same Hot water, mokcik sangat memahami.

Sebagai jambatan katanya, mokcik pun hubungi pehak lagi satu.
"Kejap...saya cakap dengan boss", dia kata..

Bossnya talipon mokcik.
Mokcik hampir jatuh kerusi.

D boss understands my predicament too.
Mutual understanding katanya..
I like him tremendously.
Terserlah keikhlasannya.

ThIs is not d first time he called me.
Satu hari saya jatuh sakit. Masa tu saya tersedar,  saya terlepas pandang satu perkara.
Saya talipon pehak lagi satu mintak tolong.

" Saya outstation,  Xper saya akan minta boss saya tolong ", dia kata.

Gilerr.. Ok.
 Saya menangisla jugak sensorang kan.. Masakkkk..
Takkan boss dia nak tolong kot.

Then d boss called.
OhEmGie!
He did call! He helped me out.

Nope. We never met. Mokcik marhaein, x mungkin dia kenal.

Nanti satu hari, bila saya kaya dan berkuasa, saya nak jadi boss like Her n Him.
They dont judge.
They Just help.😍

Orang kata PRU nxt year.
Undilah mokcik!
😂


No comments: