Saturday, October 22, 2016

Akojaya Warehouse Sale@Ipoh

 Venue: Dewan St John Ambulans.

Cara nak pergi : ikut jalan hospital until jumpa roundabout kat depan sm teknik lebuh cator. Took d 2nd exit n it will lead u to a hindu Temple. U-turn n d Dewan is next to d Temple kalau x silap.

Saya pergi sebab kebetulan I had meeting in d afternoon.  Alang2 dah lalu kan...

But still..
Saya terlewat 45mins. Mokcik lupa daratan chuolss tp Luckily, d Secretary pun lewat sebab dia kata dia ingatkan mesyuarat untuk DCs saja.
Errrr... Save me d trouble hahhaha..

Secretary x der meeting tak boleh start la kan.. Hahhaha

Syukurrrrrrr...

Here r what I got. Anyway

RM30 per box. Anjang yang nak sangat sebab boss dia beli, jadi dia pun mesti ada juga katanya.... Dasar...


RM35 per set. Untuk hadiah kawan Arif kahwin, sebab nanti saya juga yang kena beli. Runsing...



RM15 per pieces. Saya teringin nak letak fresh flower kat setiap bilik yang dipetik dari pokok yang ditanam sendiri. Pokok tu belum nampak bayang. Apa2 hal kita sediakan vase dulu😂

Dinner plate is only RM6 each.
The rest is only RM5 each
I bought sebab I like d vibrant colour so much. Sesuai diguna waktu mood kelaut.

So..
Sekian.  Untuk rujukan.di.masa depan

No comments: