Thursday, November 03, 2016

Appreciated

I really admired how an ustaz conducted his class. At d end of 2 months class he said, "tuan2 tak payahlah mintak maaf dengan saya. Tuan2 tak ada salah apapun dengan saya" which is true.

Why kita are expected to seek forgiveness padahal x buat salah pun. Setiap kali kelas kita duduk diam n catat, x tau tanya. Bila break makan. Orang mintak tolong, kita tolong. Dosa celah mana?
Tapi bila kerja x nak buat, orang tegur sebab menyusahkan dia... then bila kita buat salah, kita playing Victim pulak.. Letihnya...

I did juz dat 2 days ago. Told d Kids I wont b around during Restu event as I will have class, Besides, I really not feeling well.

Still,  few Girls came up, n looked for me. I shooed them away   but they insisted to hug n kisses katanya..
Not dat I am complaining:)

Next, there were a bunch from other class. All Four of them were crying. For d first time in my career, I wept too.
Unspoken misery is always a bad thing.

There is a message though.
From a boy who is notorious for his foul mouth n bad temper. Thanks God he never use his colourful language to me,  or else mau saya baling dia dari Tingkat tiga ke bawah...

Saya mintak maaf kalau saya ada maki tice, dia tulis.
Dia memang ada maki kawan sekerja saya, tapi saya tak pernah dimaki, saya cuma cakap saya malu dia buat begitu pada kawan saya..

Sebab Ticerlah saya boleh berdiri sampai sekarang, Ticer layan saya baik,  walaupun perangai saya tak baik, dia tulis lagi.

That was not true though, he was a good boy, when he chose to.be. But life was hard on him. I used to talk to his father who confessed he loved him.dearly but somehow... I dunno..

Saya anggap Teacher macam ibu saya.
Dia tulis.
Ermmm..

I dont have dat motherly figure in me.
Yang ni macam tak jujur je...

But d fact dat these Girls n the boy appreciate me, well..

As I always wrote in my blog, kasih sayang untuk dirasa.


Words juz fail me.😢😢

No comments: