Tuesday, November 01, 2016

Slightly Dangerous

Dats d novel I've been reading d whole day, after Zuhur.
Walaupun logbook tak siap, tak talipon someone for details,  tak contact d PIC,
Tak buat itu,  tak buat ini...

I juz want to enjoy my holiday to d fullest.
Enough on worries.

Besides,  I love d setting so much.
I would love to have a lake where I can swim around my house n a dovecote, a place I can run to Whenever I m in need to be alone.
Tapi rumah kecik, bathtub pun Xder kot. Sedehhh

Anyway,  I just love the idea of having somewhere I can swim.
Now... Dis reminds me of someone I used to share my deepest secRet not so very long time ago.

Saya beritahu dia saya nak mulakan hidup baru. By hidup baru I mean to start doing part time job, earn some money n stop doing things they way I did now. I want to focus on myself, because I m so tired. Damn tired.
No elaboration.
Saya cakap dengan sedih kot...  There r so many things yang sangat saya terkilan.
No elaboration.  Yang sedih2 kita simpan dalam hati.

Dia pun kata a friend ajak dia pindah. Buy a property. Dekat sungai tau.. Dia kata...

"Wehhh... Tapi yang rumah tepi sungai tu kita yang nak kot...", saya jawab konpius. Dia pun ketawa.

Saya tak tahu dia cakap betul ke tidak. Mokcik jinak, mudah sangat ditipu. Judging from our separated path lately, I assumed mokcik telah ditipu dengan jayanya.
Tipu pasal rumah tepi sungai,  mokcik redha lagi, but there r other things
All d affections yang ditunjukkan selama bertahun juga adalah tipu mungkin.

It made me extremely sad, mokcik x lalu makan dan lost 3kg.
Berfaedah juga tipu daya beliau itu.

If u asked me what I will do kepada kawan itu, the answer is I will do nothing.
I will treat beliau, like I treated all my friends. With a mask of course.

Macam kata Kak Lina la kan.. Pinggan untuk perhiasan,  rupanya retak ditepinya. Tidak elok kiranya dibuat hidangan,  apa pula kata tetamu yang datang, itulah ibarat kisah silam, jangan ditambah bara yang tersimpan
Kekdahnya....

Thats why,  Wulfric n Christie story is so captivating. As I see it, as u get older, you Puť on more layers,  so dat people only see you the way you want to be seen. You hide your flaws, your Dreams, your hopes, your bitterness in a locked compartment.

The day someone breach the trust and broke your heart, d key is lost forever. Katanya...



No comments: