Sunday, December 04, 2016

My first marathon..I survived

"What???? Fun Run je kan?" Baby kata...
I just don't give a damn. I was the longest distance I've ever had..
Marathon on my standard.


I contacted Ziela, my x-classmates in September.
"Give me 2 months to clear my schedule" mokcik cakap sebab towards end of year babysitter macam mokcik memang not win hand nak penuhi show yang melambak2 tu..
If u can read d sarcasm, then you r brilliant, if not, u better shut your mouth up, mokcik dah cukup seteresss jangan kau tambah bara yang tersimpan kata Acik Lina Pom Pom.

I managed to block my dates and all, tapi tetiba mokcik was appointed as Ketua Derjah  pula. Celah mana nak training  since d task had taken up all my year end holiday?

Nampak tak itu cuma alasan.
Kalau makcik training siang malam pun, belum tentu lagi mokcik boleh buat yang terbaik..

Jadi yang terbaik, kita belasah je..

Luckily my friends menerima kekurangan mokcik dengan hati yang tabah.
I had a lot of fun.

Judging from d pics, they too..
There's so much things I want to write, but I have to hurry for another pending task.









\oouchhh..
Jad saya letak pics..
Kenangan di hari tua...

No comments: