Saturday, January 28, 2017

Forest City

Thanks to d Chinese New Year long break, now I can do things that I deprived of doing during year-end holiday.

On Friday I had a meet up with Youth Dept reP. Partly to submit Anugerah Remaja Perdana application n mainly to discuss about Gold Awards programme.
Last year when I first met Kak Zimah, d reP, dia kata dia teringin nak produce a Gold Award Recipient,  walaupun sorang.
Kak Zimah had been nothing but supportive to me all along. Jadi haruslah saya membalas budi baiknya dengan berusaha sedaya upaya.
I m perfectly aware of d obstacles we must endure, tapi saya yakin, kerja yang baik Allah akan kirimkan bantuan

Then, I missed gardening so much. I planned to plant Chillies, pandan n Tiger lilies. Anyway, I must start with wedding d grass first. Which I did, this morning.
Tapi ye la kan.. Halaman rumah saya tu sebesar padang golf, maka baru sikiittt je yang siap.
πŸƒπŸƒπŸƒ

Cooking.
Ermmm.. I love steamed fish so much. Noodle curry is in my list too. I might bake cheese tart, as I like cheese so much. Or maybe Nasi Arab which I haven't cook Since Eid.
Ohhhh Goshhh.. There r so many things I want to cook, unfortunately mommy went for a holiday,  resulted no one coming home for d break.
Setakat masak makan sendiri,  adalah sangat kurang bijak so I ended up,  masak Maggi Mee for 2 days in a row😨

There r newspapers which I stacked next to d settee which meant to b read if I hv time. There is a particular 17th January issue which I missed.

Jadi letak kat sinilah, in case korang pun missed jugak..

Bila baca artikel tu terus bertambah stress.
Saya x ingat siapa yg pesan, tapi katanya kalau nak jadi businessman, letak jawatan jangan jadi cikgu.
Kalau nak politcian, letak jawatan, jangan jadi cikgu.

Saya sudahi entry kali ini dengan laporan saya nak ke taman dan workout.
Harap-harap taman  di tepi balai Abang Bomba I lap u itu kekal menjadi taman rekreasi,  not another forest City.

Jom workout!!!



No comments: