Tuesday, February 21, 2017

Kim Who?

Macam korang mokcik pun bertunggu tangga baca assassination 7 days ago tu. Pada zaman cari orang guna search enjin ni,  mokcik agak cuak walaupun sekadar taip nama d deceased.

Nak komen pun agak2la kan Since deme tu r notorious with Errr assassination?

Hari ni on front page duta kita was recalled home. Mokcik agak sedih di situ. I always think kalau sampai embassy tutup, tu dah seburuk2 hubungan dua-hala la tu...

Kita ni dah la hidup susah, yg kat Sabah tu sampai sekarang tak tenang, duit jugak tu. MH370 masih tak jumpa,  pencarian tu kemain banyak guna duit, MH17 masih pending, duit lagi, kalau yang ini pun severed ties,  tak tau la pulak berapa bilion kena spend.

Berapa banyaklah gst nk dikutip lagi?

So... Itu yang lebih merunsingkan mokcik daripada siapa yang bunuh. To be honest, on f first day tu pun half of d world population dah tau siapa pembunuhnya. Thanks to csi:)

Syukur ada yang pandai bergurau. Yang ni saya baca dalam Mingguan Malaysia.
Orang tu tulis,  sewaktu semua orang sedang bercerita tentang pembunuhan Kim, seseorang bertanya, " Kim tu masih dengan Kanye West lagikan?".
Lalu semua orang terdiam menyepi bagai dinihari dan merenung tajam kepada yang bertanya...

Erkkk...
I is spicless.
KimK sangat 🏃🏃

No comments: