Wednesday, April 19, 2017

Be careful of what u wish for😭

I m referring to thIs entry

For Charity Trip tomorrow errrr technically,  today, we sent letters for donation.

One says, they need to oblige to auditors notes. Yang ni saya faham..
Another one, hari tu Yong dah sebut n they agreed to donate, tapi sampai ke hari ini bila jumpa pun buat2 bodo.
What a joke!!!

I juz don get it how people can be so thick-face. Because I cant.  Tak nak kasi sudahlah...
Mungkin ada rezeki yang lebih baik utk d Kids.

Jadi saya balik, singgah kedai n terus bake cuppies.  Tapi oven agak tak ok, maka cupcake tu pun agak kureng...

Saya dah rebus spaghetti n pasta. Kunci jam pukul 4, n esok saya akan masak.
Sambil2 potong buah..

Hari tu d host call n tanya hows our lunch. I told him we planned to bring.
" Kalau nak bawa takperlah... Ingatkan kami nak bagi", katanya...
Oh tuhan..

So I insisted for free lunch. Sengaja..

But still, we brought nasi lemak, kuihs n fruits. Langkah berjaga2..,

The gud thing, Yati managed to get d cheque on time. A bliss

Abaikan...

No comments: