Sunday, April 09, 2017

Swimming n Hiking

Someone shared a swimming competition in d group. Gigih saya forward pada TheOtherFriend, beritahu  saya dengan tak malunya berazam nak register

Yang malunya... Masa berenang😂, came his reply.
Yeah right.
I hope he is not that honest😂😂😂


Few weeks ago Ziela, my ex-classmates asked whether I dont mind join a hiking trip.

"Didn't I promised it months before?", saya tanya semula. Mokcik sgt old-school, despite ada I-pad, Samsung S8 segala (masih di kedai sebenarnya)  I still used my trusted Kerajaan Malaysia planner.

Bila saya dah janji, mean I have clear my schedule la tu... Diva sangat bunyinya.

Unfortunately d host insisted for a site visit yesterday. We went at 7 a.m n came back almost 5P.m.

I was greeted with rumah yang bagai diserang pengganas, kain yang menunggu giliran dibasuh and arghhhh... 2 paperwork to be submitted next week pls my daily chore as a babysitter.

But still...
hiking might be everything I need to de-stress. So I gathered things n took out my coveted Nike hiking shoes.


I slept early n woke up at 5 a.m.
Scrolled up the whatsapps group conversation because, I never read much before. I envy those yang ada masa to read all.

D meeting point pun saya tak tau.
Normally my friends yang buat semua, n briefed me later. Pada hari kejadian mokcik dtg lenggang kangkung je...

Then I read d programme..
Dah lama depa share I didnt have time to peruse all..


7a.m - 6P.m??????!!???
No wayyy...

At this point of time,  I dont have 11 hours to splurge.
I wish I have.
So I texted my friends.  Sorry...

Maybe satu hari nanti bila harta dah bertimbun I would love to get close to nature n spend a day or two amidst d Green forest ala2 Steve Jobs yang bila stress gigih jalan kat kejiranan beliau. Now,  hutang mokcik keliling pinggang, haruslah mokcik kerja keras dan berkorban katanya...

I hope the say would come. Soon😭😭😭


No comments: