Tuesday, June 20, 2017

Petik!!! Popcorn!!

Trust me.
I've seen a lot. I've heard more than I should.
In the end, saya lebih percaya pada fakta.

Like someone yang selama ini selalu low-profile, tiba-tiba bukan main friendly dan actively- involved dengan semua work-related events of course it raised an eyebrow. Dulu anti-social, sekarang kemain bangga telling all n sundry about his achievements,  hehhehe...
It did not take long for others to see, he is vying for promotion.

Usaha lagi bang!!!
Kipas kuat sikit.
Padamkan lebih banyak lilin orang.
Tak lama lagi tercapailah cita-cita tu.. 😂😂

Cuma jangan guna skrip, " aku tak nak semua ni. Aku terpaksa... Ye lah.. Orang dah bagi,  kita terima je la..."
😂😂😂

Setelah berhempas pulas mengipas, apple-polishing segala, d least you could do is enjoy ur sweet victory.

If u think orang lain tak perasan betapa hebatnya kau berusaha mencapai cita-cita menuju puncak, aiyooo think again.

At least, in my humble opinion, I would prefer to remain silent.

Popcorn!!!!!

No comments: