Thursday, July 06, 2017

Andai cinta kita hanya sejarah lama...

It is an open secRet mokcik chenta Birkin sejak sekian lama, tapi more to u requited love kekdahnya...

I scrolled down Insta, kot3 la ada orang jual pre-loved Birkin, takat ni tak jumpa lagi. The I found a clutch, exactly like d ones yg Zara pakai.

I think she looks classy.

Gulp

RM5+++.++
Clutch nipis macam sampul surat je kot. Selvatore Ferragamo
 lepas sale pun 5k?
Mau saya makan pasir setahun.

Mokcik hampir patah hati. Dahla Birkin tak mampu, beg kepit celah ketiak on sale pun mokcik tak berdaya nak memilikinya..
Sungguh tragis๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Syukurlah my friend texted, barang yang saya hendak tu dia dah jumpa.
The paper clip, thats it.
Wehhhh... Flowery hati mokcik.

"Nak tak?", he asked when he saw me.
Double flowery๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท..
A day before mokcik fikir langsung takder harapan.

Despite hampir patah hati dengan rege Selvatore Ferragamo clutch, mokcik jalan laju sambil menyanyikan lagu KRU, dekat padamu.

Kepada yang belum lahir masa KRU tengah ngetop zaman purbakala tu, ni ye lirik..

Andai cinta kita, hanya sejarah lama...
Sudilah ku cuba kali kedua...
Walau jauh akan ku gegas berlari...

Tapi ye la....
Manala tau saya dapat cabutan bertuah suatu hari nanti...

Doa2kanlah ye...

No comments: